13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

VIDEO: Convoi de ambulanțe și sute de colegi îl conduc pe Florin pe ultimul drum

Sunetul unei ambulanțe nu va mai fi la fel după plecarea la ceruri a celui care a deservit-o zeci de ani, ambulanțierul FLORIN ZIDARU. A plecat dintre noi un om deosebit, un om pe care te puteai baza, cum frumos îl descria doctorița Mărtău, cea cu care a lucrat mai bine de 20 de ani, la Serviciul de Ambulanță Argeș.

Astăzi un convoi de zece ambulanțe l-au condus pe ultimul drum, acela spre cimitir. Girofarurile și sirenele parcă plângând, cu sunete prelungi, sfâșietoare, de durere, au însoțit convoiul mortuar,  parcă vrând să îi spună că nu il vor uita niciodată. Pe el, pe colegul lor care a murit la datorie.

Drumul acesta, de care nu scapă nimeni și care e cel mai greu pentru cei care rămân după, a fost încărcat de semnificații. Sute de oameni își vor aminti acest tablou sfâșietor. Sute de oameni care au așteptat în fața capelei, zeci de colegi, îmbrăcați în costumele roșii de salvatori de vieți și sute de mașini care pe traseul din Găvana până la Cimitir s-au dat deoparte făcând loc să treacă convoiul, cu respect pentru meseria celui plecat.

Respect, dle FLORIN ZIDARU! Să aveți odihnă veșnică și îngerii să vă vegheze somnul de veci!

CITEȘTE ȘI:

„Venise în tura de noapte și s-a simțit rău…”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI