10.9 C
Pitești
28 feb. 2024

Sute de bicicliști la Topoloveni Summer Tour (VIDEO)

Startul celei mai frumoase competiții de Mountain Bike din Argeș a fost dat. Sute de copii, tineri și adulți, pe biciclete, au pornit în căutarea adrenalinei, dar și a frumuseții locurilor din zona Topoloveni. Iată-i cu ce avânt au demarat:

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni sunt la datorie, pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră la Competiția Summer Tour Mountain Bike, organizată pe raza lor de competență. Ei i-au instruit pe participanții la competiție să respecte următoarele reguli:

• să utilizeze casca de protecție și vesta reflectorizantă, pentru a se proteja şi pentru a creşte vizibilitatea în deplasările pe drumul public.
• le-au reamintit obligaţiile legale pentru biciclişti, referitor la limita de vârstă, de 14 ani, pentru deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice, obligaţia de a folosi vesta reflectorizantă şi elementele din echiparea bicicletei, precum şi regula de a purta casca de protecţie şi de deplasare pe partea dreaptă a drumului atunci când participă la traficul rutier.
• le-au recomandat ca pentru cei care învaţă mersul pe bicicletă, în special copii, să utilizeze trasee special amenajate sau în afara drumului public. În special copiii de vârste mici să fie sub supravegherea părinţilor, pentru a fi instruiţi şi a se obişnui cu regulile de deplasare în traficul rutier.
• să nu creeze suprize în trafic, manevrele bruște şi schimbarea direcţiei de deplasare să fie făcute doar după o asigurare temeinică.
• să nu traverseze drumul, pe trecerea pentru pietoni, pe bicicletă, ci mergând pe lângă aceasta, după ce, în prealabil, s-au asigurat că intenţia de a traversa a fost observată de conducătorii auto şi că aceştia pot opri în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii argeşeni susţin întrecerile sportive, desfăşurate, organizat, în cadrul competiţiilor oficiale, care să satisfacă nevoia de adrenalină și sfătuiesc bicicliștii să respecte recomandările de mai sus. Polițiștii rutieri se află permanent la datorie, pe toate drumurile din județul Argeș, pentru creşterea gradului de siguranţă, având în vedere faptul că perioada de vreme bună favorizează prezența participanților la trafic pe două roți.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI