20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Coteț sau Tofan? Mulți interesați… (VIDEO)

Astăzi au loc alegerile locale pentru viitoarea conducere a PNL Pitești. Bătaia se dă între Mihai Coteț (aripa reformatoare) și Gelu Tofan (actualul viceprimar al Piteștiului). Fiecare cu echipa lui. Din echipa lui Tofan, candidați la diverse funcții, și fostul subprefect Emanuel Soare, și inspectorul general școlar Liliana Murguleț, doctorul Tiberiu Irimia, Mihai Alexandrescu, fost jurnalist, actual director la Vila Florica și Adrian Sandu, secretar general ACAROM. Gelu Tofan este susținut de actuala conducere a PNL Argeș, în speță de Adrian Miuțescu, dar și la nivel național, de Ludovic Orban.

Prezența la alegeri este mare, cum era de așteptat, platoul din fața Centrului Multifuncțional unde s-au organizat aceste alegeri fiind aproape neîncăpător.

În momentul în care s-a dat drumul înăuntru, lumea s-a bulucit în fața intrării, cu toate restricțiile de respectare a distanțării fizice. Însă îmbulzeala e semn de nerăbdare, deci membrii PNL sunt nerăbdători să-și aleagă președintele. Așteptăm și noi rezultatul votului. Vom reveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI