16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

Sesiunea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal

Astăzi, vineri 09.04.2021, orele 15:00, a avut loc video conferința organizată de FRF, la care au participat din partea FRF, d-nii: Răzvan Burleanu – Președinte FRF, Radu Vișan – Secretar General; Gabriel Bodescu – Secretar General Adjunct; Felix Grigoe – Director Compartiment Competiții și Adrian Stângaciu – Juristul FRF, în timp ce din partea AJF-urilor au participat presedinții acestora.
Tema sesiunii a fost modul de reluare a fotbalului amator din România.
S-a anunțat ca fotbalul amator poate fi reluat în România, conform hotărârii luate de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului cu respectarea noului Protocol Medical elaborat în acest scop, protocol ce poate fi accesat mai jos.
La nivelul jocurilor din Liga 4, campioana de județ, care va avea drept de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga 3, trebuie comunicată la FRF până cel târziu la data de 08.05.2021, orele 24:00
Timpul fiind extrem de scurt, FRF a acceptat ca fiecare AJF să poată organiza acest campionat și cu cel puțin 4(patru) echipe, dar astfel încât fiecare echipă să aibe cel puțin 7(șapte) jocuri disputate.
Echipa campioană trebuie să fie posesoare de CIS ca personalitate juridică (ACS; CS; CSC AFC; FC; etc.).
Jocurile de baraj pentru promovare în Liga 3 se vor disputa astfel:
– Turul 1 în data de 13.04.2021 între echipe campioane de județ, prin tragere la sorți, fără a se respecta criteriile geografice, pe teren neutru.
– Turul 2 în datele de 16.05.2021 și 23.05.2021, câștigătoarea jocului din Turul 1 va disputa un baraj (tur – retur) cu o echipa de Liga 3, aflată pe un loc retrogradabil, prin tragere la sorți dar cu respectarea criteriilor geografice.
Pentru celelalte competiții (Liga 5; Cupa Romaniei; Campionatele de copii și juniori), fiecare AJF stabilește, pe plan local, dacă ține sau nu jocuri jocurile din competiția 2020 – 2021.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI