2.6 C
Pitești
30 nov. 2022
spot_img

Cutremurător! La o săptămână, tatăl și-a urmat fiul în ceruri

Lovitură grea pentru cei rămași îndurerați în familia lui Vali Fintoiu, din Mihăești, bărbatul omorât de un copac săptămâna trecută. Cel pe care toată comuna l-a plâns și s-a rugat pentru el, cel care a fost un om deosebit, harnic, bun și săritor. Bărbatul provenea dintr-o familie credincioasă și muncitoare, așa cum am mai scris, fiind 9 frați, era învățat de copil să muncească și să împartă cu ceilalți. Era omul care nu pregeta să ajute, nu refuza pe nimeni. Vestea că Vali a murit i-a dărâmat pe părinți și pe frați.

Părinții lui Vali au fost devastați de imensa suferință. La o săptămână după fiul său, inima tatălui a încetat să mai bată. Suferința pierderii băiatului, cumulată cu suferințele deja avute, i-au adus sfârșitul. Omul care, până la nenorocirea care i-a grăbit și lui plecarea, era îngrijit de fiul său, fiind ținut în viață de dragostea și dedicarea lui, a simțit că e momentul să plece, poate să-l caute pe Vali în imensul nemărginit. Fiind imobilizat într-un scaun cu rotile, tatăl, ajutat să participe la funeraliile fiului, a rostit printre lacrimi: „Degeaba îl mai văd, că nu-l mai am pe Vali al meu”.

Poate că viața ne e dată cu un scop, acela de a fi fericiți. Poate că și suferința ne e dată tot cu un scop.  Dar moartea… moartea de ce ne e dată? Să uităm suferința din această viață? Poate că da.

CITEȘTE ȘI:

Ultimul drum al lui Vali. Toată comuna l-a plâns

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!