17.2 C
Pitești
13 apr. 2024

Un elev eliminat din BAC pentru tentativă de fraudă

Inspectoratul Școlar Argeș ne-a trimis următoarea informare privind desfășurarea celei de a treia probe scrise din cadrul examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2022) județul Argeș:

《 Astăzi, 22 iunie 2022, s-a desfășurat cea de a treia probă scrisă a examenului național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d).
În cele 16 centre de examen din județul Argeș au fost prezenți 3942 candidați din totalul de 4024 absolvenți înscriși.
Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
La proba de astăzi, un candidat din promoția anterioară a fost eliminat pentru tentativă de fraudă de la Centrul de examen de la Liceul Tehnologic ”Dacia”, Pitești.
Pentru candidații din județul Argeș, aceasta a fost ultima probă scrisă din sesiunea iunie-iulie a examenului național de bacalaureat-2022, având în vedere faptul că în județul nostru nu există candidați care să susțină probă scrisă la Limba și literatura maternă, planificată la nivel național pentru data de 23 iunie 2022.
În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie 2022, până la ora 12:00.》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI