7.6 C
Pitești
21 feb. 2024

Veniți la Richita – cel mai mare Centru de Activități și Explorarea Naturii din România

Richita – cel mai mare Centru de Activități și Explorarea Naturii din România și-a deschis porțile astăzi, în prezența a zeci de reprezentanți ai autorităților locale și naționale, și în prezența cadrelor didactice și a elevilor din zona și vecinătatea Munților Făgăraș.
Centrul va găzdui activități și programe de explorarea naturii pentru toate şcolile din zonă, universităţi, organizaţii din România și din străinătate interesate de conservarea naturii.

Este primul centru educațional 100% verde, pentru activități de cunoaștere și interpretare a naturii în estul munților Făgăraș, la Richita, sat Sătic, comuna Rucăr, județul Argeș.

Situat chiar în mijlocul pădurii, într-o clădire 100% verde, construită cu toată grija pentru mediul înconjurător, acest centru oferă toate facilitățile unor programe educaționale moderne bazate pe natură.

Conservation Carpathia, realizatorul acestui proiect ambițios, își propune ca acest centru de activități și explorare a naturii de la Richita, să devină un model de centru cu activități bazate pe natură pentru toate categoriile de public care se ocupă de acest tip de învățare, indiferent dacă vorbim despre ONG-uri, autorități sau sectorul de afaceri.

Educația este una dintre cele mai importante acțiuni prin care fundația sprijină dezvoltarea durabilă a generațiilor viitoare. De altfel, în fiecare an, Conservation Carpathia desfășoară programe destinate studenților străini și români prin care aceștia au ocazia să aplice în mod practic ceea ce învață la școală, oferind un cadru ideal de învățare prin experiență.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI