20.9 C
Pitești
10 aug. 2022
spot_img

Teatru pentru copii la Cinema Trivale (sau online)

În weekendul 27-28 noiembrie, locuitorii municipiului Pitești pot urmări un spectacol de teatru pentru copii pe marile ecrane ale Cinema Trivale din Trivale Shopping Center.

Duminică, 28 nov., la ora 12.00, basmul lui Wilhelm Hauff, „Muc cel mic”, prinde viaţă într-un spectacol de teatru de animaţie, cu păpuşi, ilustrat cu muzică clasică. Muc, băieţelul de care toţi râd din cauza staturii lui, pleacă în căutarea norocului şi învaţă, printre altele, că norocul ţi-l faci singur. Este o poveste plină de învățăminte și pentru cei doi şoricei ce citesc basmul, și pentru spectatorii chemați să învețe să aprecieze lectura şi muzica clasică.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografului. Costul unui bilet este de 22 de lei pentru adulți și de 14 lei pentru copii.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre și piese de teatru pentru adulți în care vor juca actori îndrăgiți precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.

La ora și data prevăzute să fie proiectat pe marile ecrane, spectacolul poate fi urmărit și online, pe platforma www.scenatv.ro, de către oricine nu poate să ajungă în sala de cinematograf, indiferent dacă locuiește în Pitești sau într-o localitate rurală din județul Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

3,756FaniÎmi place
98AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI