23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Studentă la Drept, absolventă de Brătianu, a murit la numai 23 de ani

O fată frumoasă si deșteaptă a părăsit această lume cu două zile în urmă, la numai 23 de ani, când avea în față o viată atât de frumoasă, pe care și-o croise cu multă muncă.

SE NUMEA ALEXA ELENA RIZU. A absolvit Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu”, în 2018, clasa a XII-a J, filologie engleză bilingv. Era studentă la Drept, în anul IV. Pe 14 ianuarie împlinise 23 de ani. Pe 31 ianuarie, a plecat dintre noi. Şi-a lăsat mama, şi-a lăsat prietenii şi colegii de facultate şi a plecat. Pe holul facultăţii au rămas doar urmele paşilor ei şi o fotografie încadrată de flori şi candele. Doamne-Doamne avea nevoie de un înger şi a luat-o la El. Prea devreme, Doamne!”, este mesajul sfâșietor al profesoarei Iudita Dodu Ieremia, postat azi pe pagina sa de facebook.

Nu am aflat cauza acestei mari tragedii, dar orice ar fi, e nedrept. E de neînțeles de ce ne pleacă copiii la ceruri, fără șansa de a schimba lumea, asa cum și-o doresc. Această fată minunată avea potențial și dorință să o facă mai bună. Și mai frumoasă! Ca sufletul ei care acum zboară cu îngerii.

UPDATE: Tânăra s-a stins din cauza unei afecțiuni medicale survenită din senin, fără niciun semn anterior (tromboză la un picior).

Sincere condoleanțe familiei!

 

Foto: fb/Alexa Rizu

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site