0.9 C
Pitești
09 feb. 2023
spot_img

Școala românească de medicină – în doliu

Doliu în breasla medicală. A murit medicul Dumitru Matei, președintele Societății Academice de Medicină de Familie, șeful Disciplinei de Medicină de Familie, Șeful Clinicii de Pediatrie III a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” București.
Medicul Dumitru Matei avea 66 de ani. Anunțul morții a fost făcut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Capitală.

„Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București a pierdut ieri unul dintre cei mai prețioși reprezentanți ai comunității sale academice.
Profesorul Dumitru Matei, președintele Societății Academice de Medicină de Familie, șeful Disciplinei de Medicină de Familie, Șeful Clinicii de Pediatrie III a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” București, a fost motorul școlii moderne de Medicină de Familie.
Personalitate marcantă a Pediatriei și Medicinei de Familie, Profesorul Dumitru Matei a fost un om sufletist, profesionist, a avut viziune, a creat generații de medici de familie.
Cadrele didactice, studenții și medicii rezidenți ai Universității noastre aduc, cu respect profund și dragoste, un ultim omagiu Profesorului Dumitru Matei și sunt alături de familia îndurerată.”, transmite Universitatea de Medicină și Farmacie din București.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!