21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Protest spontan la Uzina Dacia

Grevă spontană la Uzina Dacia. Angajații au oprit lucrul și scandează: Demisia!

Astăzi, la Uzina Dacia a avut loc o grevă spontană a câtorva sute de muncitori de la secția Montaj. Aceștia au oprit lucrul în jurul orei 9 și au protestat față de condițiile de muncă, strigând în cor: Demisia!
Din informațiile obținute pe surse, întrucât nu s-a dat un comunicat oficial în acest sens, muncitorii au protestat cu privire la organizarea turelor de lucru și programului foarte condensat. Oamenii nu mai pot lucra în condiții de caniculă, fără pauze în care să poată bea apă sau să se odihnească și să meargă la toaletă. Sarcinile de îndeplinit sunt grele, peste puterile unui om, iar oboseala și stresul acumulat în ani de lucru în condiții extrem de grele își spun cuvântul. Pur și simplu, li se pun în cârcă sarcini peste sarcini și le-a ajuns cuțitul la os.

Vezi VIDEO AICI:

Protestatarii, reprezentați de câțiva lideri de sindicat, au solicitat o întâlnire cu conducerea uzinei pentru obținerea unor facilități în ceea ce privește condițiile de muncă și o nouă normare a muncii. Aceștia au depus și doleanțele muncitorilor în scris.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI