7.6 C
Pitești
21 feb. 2024

Primarul a solicitat dărâmarea garajelor din Trivale

 

Primarul Cristian Gentea a fost în seara aceasta în cartierul Trivale, pe strada Prof. Nicolae Bănescu, împreună cu viceprimarul Gelu Tofan și directorii Direcției tehnice, ADP și SPEP. Primarul ne detaliază cum a decurs vizita și ce ar dori să schimbe în această zonă.

„După cum observați, craterele din zonă s-au transformat într-o arteră civilizată, iar partea din spate, dintr-o zonă plină de ierburi de 1,5 m înălțime, a devenit aleea pe care o vedeți.

Am anunțat inclusiv ora la care dorim să ne întâlnim cu „proprietarii” garajelor din zonă, proprietari pe domeniul public!!!

Garajele arată groaznic (un adevărat ghetou!), rușinos pentru un oraș așa cum ne dorim să fie. Din 13 „proprietari”, ne-am întâlnit cu 2, probabil cei mai în vârstă. Ceilalți se ascundeau după perdele, conștienți că sunt în neregulă. Păcat că nu au ieșit, pentru că era și o ședință a asociației de proprietari, cea care mi-a semnalat și alte probleme. Le vom rezolva!

Am aflat de la cei 2 că nu plătesc nimic de 25 ani (!!!) și am văzut cum aceste garaje enorme nu sunt altceva decât niște spații de depozitare pentru orice altceva decât mașini! Le-am explicat că vom schimba în bine zona, cu o arteră generoasă și peste 20 locuri de parcare, unde dumnealor vor avea loc preferențial. Mi-au propus un timp foarte lung de evacuare, dar nu am acceptat. Mâine vor fi puse notificări cu termen 1 septembrie. Cei care nu au posibilități pentru transport, vor fi ajutați de noi. Vreau, însă, ca până în sezonul rece, zona să arate așa cum trebuie. Și așa va fi, vă asigur!”, spune primarul, și nu avem motive să nu îl credem.

Piteștenii sunt bucuroși că locurile ocupate abuziv de diverși cetățeni pe principiul „am dreptul că sunt mai vechi în cartier decât tine”, pe care nu i-a clintit nimeni mai mult de 25 de ani (!!!) vor fi transformate în parcări, locuri de joacă, parcuri etc. în beneficiul tuturor cetățenilor. Este un act de dreptate și de curaj, dar trebuia să vină primarul ca să se întâmple asta? Cei plătiți pentru gestionarea domeniului public ce fac? Sau ce au făcut 25 de ani?

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI