0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Mihăeșteanul Ștefan Eric Andrei – campion european la Kickboxing

Mihăeșteanul Ștefan Eric Andrei – campion european la Kickboxing

Muscelenii continuă să uimească lumea sporturilor cu performanțele lor. De această dată în prim-plan se află un sportiv în vârstă de numai 15 ani, din comuna Mihăești, care a devenit pentru a treia oară campion european la Kickboxing.

Eric practică acest sport din 2017, când a început să se antreneze la clubul ACS Tai Shin Do – Ambiția Irinel din Câmpulung, aparținând cunoscutului multiplu campion mondial Irinel Bădulescu. De atunci a câștigat nenumărate medalii, cea mai valoroasă fiind cea de campion mondial în 2021, la Cairo (Egipt).

Ștefan Eric Andrei se bucură de noul titlu obținut ca urmare a participării, în perioada 28-29 octombrie, la Campionatul European de Kickboxing (K1), defășurat la Trieste, în Italia. Până în prezent, Eric a mai fost medaliat la mai multe competiții, printre titlurile câștigate fiind cel de campion mondial, campion european și multiplu campion naţional.

După succesul din Italia, sportivul a fost felicitat pe pagina de Facebook de către primărița comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, care i-a transmis felicitările de rigoare, întreaga comunitate fiind mândră de performanțele tânărului care mai are încă multe de demonstrat.

El este Ștefan Eric Andrei. Adolescentul și mihăeșteanul din clasa a 9-a, al cărui nume a răsunat din nou la Campionatul European de Kickboxing (K1) – “European Campionship” din Italia, desfășurat în zilele de 28 – 29 octombrie 2023.
Cum bine ne-a obișnuit, Eric s-a întors acasă de data aceasta CAMPION EUROPEAN!
Felicitări, Eric!
Felicitări părinților tăi care te susțin necondiționat și antrenorului tău care te pregătește atât de serios încât victoria să îți aparțină în orice colț al lumii te-ai duce!
Ne mândrim cu tine, copil bun și talentat!》, a scris primărița Andreea Crâmpiță Matei pe pagina sa.

Rezultate foarte bune au obținut și ceilalți 3 colegi de club care au participat, fiecare la categoria sa, inclusiv antrenorul său, Irinel Bădulescu. Felicitări tuturor! Bravo! Suntem mândri de voi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI