14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

Marcel Pavel – cu inima frântă

Marcel Pavel: „Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ! 

Mama artiștilor Marcel Pavel și Gina Pavel, câmpulungeni de origine, a fost o femeie extraordinară. Urmăriți interviul excepțional realizat de Nicolae Badiu în care artista Gina Pavel, sora lui Marcel Pavel, povestește despre viața ei și despre mama lor. Cât de mult și-a pus amprenta mama lor asupra educației și devenirii lor artistice.

Gina Pavel: „Mama a fost o ființă ambițioasă, ne-a crescut cu încredere în noi, ea mereu ne-a încurajat că suntem cei mai buni! Mama spunea mereu: Mergeți la școală, că fără școală nu se poate! Și ea  săraca, avea 4 clase. Ea a fost îngrijitoare la o școală de muzică, a trăit numai pe lângă profesori și-a avut de învățat de la ei, și ceea ce a învățat de la ei ne-a învățat și pe noi. Ea a muncit din greu, dar mereu a fost cu grija de a ne educa bine! Mama ne bătea, ne căsăpea, dar a știut și cum să-și apere puii”

Dumnezeu s-o aibă în pază!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI