20.9 C
Pitești
20 mai 2024

La Hârsești, grădiniță nouă și modernă pentru 50 de copii

La Hârsești, zeci de copii preșcolari se vor muta în cel mai scurt timp în noua Grădiniță cu program normal, construită după ultimele standarde, pentru 50 de copii de vârstă preșcolară.

Primarul Ionel Moloiu declară că grădinița respectă toate normele educaționale, de siguranță și de confort, dar și și pe cele privind economia de energie. Grădinița a fost construită cu ajutorul fondurilor europene și va fi dată în folosință în următoarea perioadă.

Proiectul pentru grădiniță a fost inițiat la începutul anilor 2020, pe Axa 10 POR – Modernizarea infrastructurii școlare, valoarea proiectului fiind de 1.500.000 lei, incluzând Modernizarea, dotarea, extinderea și înființarea locului de joacă. În plus, a fost implementată și componenta verde prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișul grădiniței care vor transforma energia solara în energie electrică, necesar consumului propriu de energie electrică și încălzire.

În prezent se fac ultimele revizii și punerea lor în funcțiune, urmând recepția și apoi darea în folosință a clădirii, copiii vor beneficia de toate dotările și inclusiv un loc de joacă modern.

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI