18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

Întâlnire la Consiliul Județean

#Se dorește dezvoltarea și promovarea turismului în județ
Județul Argeș se remarcă printr-o istorie bogată, prin peisaje spectaculoase și obiective turistice unice. Tradiționala ospitalitate românească, alături de frumusețea plaiurilor argeșene, constituie argumente de necontestat în favoarea înscrierii județului Argeș pe harta turismului național și internațional.
În centrul acestor argumente s-au situat discuțiile purtate astăzi, 17 mai a.c., la Consiliul Județean Argeș în cadrul unei întâlniri de lucru pe tema dezvoltării și promovării turistice la nivelul județului, la care au participat vicepreședinții C.J. Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, și conducerea A.N.A.T., reprezentată de președintele la nivel național, Dumitru Luca, și președintele Regiunii Sud, Valeriu Ștefan.
Principala temă abordată a fost înființarea unei asociații de dezvoltare și promovare turistică la nivelul județului Argeș, din care să facă parte unitățile administrativ teritoriale interesate, operatori economici, organizații de profil, cu scopul dezvoltării durabile și promovării turismului în județul Argeș.
Asociația ar urma să fie o platformă de colaborare între administrații publice, instituții, operatori culturali și turistici, comunități locale, parteneri naționali și internaționali, pentru a favoriza dezvoltarea responsabilă și sustenabilă, precum şi promovarea eficientă a destinaţiei turistice județul Argeș.
Conducerea Consiliului Județean Argeș și-a exprimat deschiderea cu privire la implementarea unui asemenea proiect la nivelul județului, urmând ca înființarea unei asociații de acest gen să fie pusă în discuție, în perioada următoare, cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale, precum și cu operatorii economici din județul Argeș.

Foto: pagina de facebook a Consiliului Județean Argeș

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site