17.2 C
Pitești
13 apr. 2024

CSM Pitești – rezultate excelente la Campionatul Național de Înot

În perioada 7 -10 decembrie, la Miercurea Ciuc se desfășoară Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori, în bazin de 25 de metri.

CSM Piteşti este reprezentat de următorii sportivi: Iacob Mihai, Mitu Andra, Dumitrache Gabriel, Safcencu Delia, Dobrescu Mihai, Guinea Ionut, Stoica Alexandru, Butnaru Alexandra, Otoiu Ana, Rogoveanu Vlad, Chira David, Stoian Antonio, Badea Perlik Robert, Tanase Gabriel, Hafner Alexandra, Curcan Alexandra, Surugiu Emilia si Scarlat Răzvan.

Sportivii sunt însoţiţi de antrenorii Ciobanu Nicolae Viorel, Chiriac Bogdan, Berca Iuliu şi Moise Adrian.

În prima zi a campionatului naţional de nataţie în bazin de 25 m, CSM Piteşti a obţinut aurul prin ştafeta de 4×50 m masculin, formată din Vlad Rogoveanu, Ionuț Guinea, Mihai Iacob şi Antonio Stoian.

Clubul a mai cucerit şi un bronz la 200 m spate seniori, prin Gabriel Dumitrache.

În competiția feminină, performera zilei poate fi considerată Delia Safcencu, sportivă pregatită de Viorel Ciobanu și Adrian Moise.

Aceasta s-a impus in proba de 100 m spate, seniori si tineret, cu timpul de 01’02″47 obținând medalia de aur, și a câștigat bronzul la 200 m mixt (tineret). Ca și la masculin, o medalie a fost adusă de ștafeta 4×50 m liber, mai exact bronz la senioare și argint la tineret. Ștafeta CSM Pitești a fost compusă din Delia Safcencu, Ana Otoiu, Alexandra Curcan și Emilia Surugiu.

Înotătorii de la CSM Piteşti şi-au continuat şi a doua zi parcursul bun, obţinând şi alte medalii, după cum urmează: Delia Safcencu, argint la seniori şi aur la tineret, în proba 200 m spate; Mihai Iacob, medalia de bronz, la seniori şi tineret, în proba de 400 m mixt; Ana Otoiu, bronz la juniori, în proba 800 m liber; Alexandra Butnaru, bronz la juniori în proba 200 m spate.

În cea de-a treia zi, sportivii CSM Pitești au mai cucerit alte 3 medalii: Mihai Iacob, bronz la 100 m bras, categoria tineret; Emilia Surugiu, argint la 200 m liber, categoria juniori; Alexandra Curcan, bronz la 200 m liber, categoria tineret.

Astăzi, 10 decembrie, în ziua a patra, Mihai Iacob a cucerit medalia de aur la 200 m bras seniori şi tineret, cu un nou record naţional 2.13.34 (17-18 ani).

Felicitări sportivilor piteșteni! Suntem mândri de voi!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI