0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Velcea a reușit să aducă gaze în Golești!

Velcea a reușit să aducă gaze în Golești! Înainte de începerea iernii! O realizare extraordinară.

Primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea, nu mai dă date exacte privind finalizarea lucrărilor. Pentru că din experiența avută, cu toată implicarea sa și cu tot controlul nemijlocit pe șantiere, s-a întâmplat ca unele să nu „îi iasă” conform estimărilor. Sau nu exact când și-a dorit. Pentru că, în orice proiect și la orice lucrare, mai intervin și factori externi, care nu pot fi controlați, oricâtă „mână de fier” ai fi. Așadar, acum tace, și le face. Dar le face bine!

《 Am bucuria să vă anunț că noua rețea de distribuție cu gaze naturale în satul Golești, realizată de către Primăria Orașului Ștefănești, va fi pusă în funcțiune. Astăzi operatorul sistemului de distribuție a gazelor naturale a efectuat operațiunile de cuplare a noii rețele de gaze din Golești la sistemul național de distribuție, astfel că în perioada următoare va începe racordarea consumatorilor casnici.

Acest proiect reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Golești, de acest proiect beneficiind un număr de 480 de familii, rețeaua însumând 6,3 km.

Continuăm să investim în dezvoltarea orașului prin extinderea rețelelor edilitare, astfel încât toți cetățenii orașului Ștefănești să beneficieze de aceste servicii publice.》, a  anunțat azi primarul Nicolae Velcea.

Felicitări!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI