35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Un cuplu a făcut scandal într-un local

Scandal în local

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au intervenit la un local din Pitești, ca urmare a unei sesizări primite prin Sistemul Apeluri de Urgență 112, privind o stare conflictuală.

La momentul sosirii polițiștilor, cele două persoane erau imobilizate de către reprezentanții firmei de pază a localului (bărbat și femeie de aproximativ 30-35 de ani), s-au manifestat agresiv, fiind necesară imobilizarea acestora de către polițiști, în vederea conducerii la sediul poliției.

 

Cu ocazia controlului corporal, (obligatoriu în împrejurarea conducerii la sediul poliției a persoanelor asupra cărora s-a impus utilizarea forței în vederea imobilizării), asupra bărbatului a fost gasit un plic cu substanță cristalină, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv.

Cele doua persoane au fost sancționate contravențional, conform Legii 91 din 1991, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare, ca urmare a adresării de injurii în timp ce se aflau în localul în cauză, a refuzului de a părăsi incinta localului și a modului de a se manifesta, de natură să atragă indignarea persoanelor prezente.

De asemenea, a fost înștiințat B.C.C.O. Pitești, pentru continuarea verificărilor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site