22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

80 de echipaje la startul Raliului Argeșului

80 de echipaje la startul Raliului Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2023

  • Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2023 este „sold out” după ce atinge numărul maxim admis de echipaje înscrise în competiție
  • 9 echipaje vor concura cu modele de top, de clasa RC2
  • Un total de trei echipe se vor duela în competiția programată în perioada 26-27 mai

În 2023, la aniversarea a cinci ani de la revenirea pe principala scenă a raliurilor din România, Raliul Argeșului stabilește un record. Evenimentul organizat de ACS DTO Rally atinge borna maximă admisă de echipaje care pot lua startul în competiția care se desfășoară și pe Transfăgărășan. 

După ce în primii ani de la revenire aproximativ 60 de echipaje au pornit în Raliul Argeșului, numărul a crescut de-a lungul sezoanelor până la un număr de aproximativ 70 de mașini în concurs. În 2023, așteptările fanilor sunt depășite, cu 80 de echipaje care se vor alinia la start în competiția programată în perioada 26-27 mai.

Din numărul total, 68 de echipaje se vor duela în Campionatul Național de Raliuri în diferitele categorii și clase, în timp ce șapte piloți și copiloți iau startul în Trofeul Rally2. În paralel, alte șapte echipaje vor concura în Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice, unde spectacolul e asigurat de modelele superbe aflate la start.

Raliului Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2023 se desfășoară în perioada 26-27 mai pe un total de 9 probe speciale desfășurate pe Transfăgărășan, în Pitești și în apropiere de Câmpulung, echipajele având de parcurs un total de aproape 116 kilometri cronometrați.

Evenimentul debutează cu startul festiv și prezentarea echipajelor, programate joi, 25 mai, începând cu ora 19:00, în timp ce probele speciale vor porni vineri după ora 14:40. Spectatorilor din Pitești le-au fost pregătite momente inedite, cu două superspeciale programate lângă Stadionul „Nicolae Dobrin” atât vineri seară (ora 21:00), cât și sâmbătă (ora 17:30).

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI