25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Teatrul Așchiuță intră în reabilitare

Teatrul Așchiuță intră în reabilitare

De astăzi încep lucrările pentru consolidarea și reabilitarea clădirii Teatrului pentru Copii și Tineret “Așchiuță”. Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat, împreună cu Dan Tudor, managerul de la Teatrul Alexandru Davila Pitesti, ordinul de începere a lucrărilor și de predare a imobilului către antreprenor.

Nu vă ascund faptul că suntem în proceduri destul de avansate și sperăm să avem finanțare și pentru reabilitarea Teatrului Alexandru Davila. Știu că modernizarea Teatrului Așchiuță este un vis mai vechi al piteștenilor, pe care îl realizăm printr-un efort comun al tuturor factorilor implicați, de la domnul manager al Teatrului Alexandru Davila, la Consiliul Județean Argeș și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Astăzi este început de lucrare!
Sperăm ca în maxim un an de zile copiii din județul Argeș să se bucure de acest teatru. Fără copii nu putem avea viitor, fără de copiii noștri nu putem avea speranțe. La urma urmei, obligația noastră este să investim în viitorul acestei țări.》, a transmis Ion Mînzînă.

Clădirea Teatrului „Așchiuță”, secție a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești, va beneficia, pe lângă lucrările de consolidare a structurii de rezistență, și de o nouă sală de spectacol, prin adăugarea unui nivel de demisol. Teatrul va fi dotat și cu echipamente tehnice moderne. De asemenea, se intenționează amenajarea unui spațiu de recreere. Valoarea contractului este de 13.6 milioane lei cu TVA.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI