20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Lucrurile se mișcă. Se asfaltează zona cu gropi dinspre Bascov

„Primăria Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează, pe baza Protocolului din 2001 privind administrarea sectorului de drum la granița Pitești-Bascov, reparații ale covorului asfaltic între podul de peste pârâul Bascov și sensul giratoriu aflat pe raza comunei Bascov.
Este o soluție temporară de îmbunătățire a condițiilor de rulare pe covorul asfaltic, adoptată de administrația piteșteană, până în momentul în care tronsonul de drum respectiv va trece, după consumarea etapelor legale, de la UAT Bascov la UAT Pitești”, comunică Primăria Pitești.

Am semnalat săptămâna trecută faptul că pe porțiunea de pe Bdul Nicolae Bălcescu, de la podul peste pârâul Bascov până la sensul giratoriu din centrul Bascovului, prin care mii de șoferi circulă zilnic, este plină de gropi (Vi se rupe de mașinile noastre!). Însă situația juridică nu era clară, nu se știa dacă aparține de Pitești, sau de Bascov. Cum lucrurile s-au lămurit (Porțiunea de drum cu gropi aparține de Pitești, nu de Bascov!), proprietarul (în speță Primăria Pitești) trebuia să facă reparațiile.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI