21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Porțiunea de drum cu gropi aparține de Pitești, nu de Bascov

Articolul scris de noi ieri (Vezi articolul AICI) în legătură cu porțiunea de drum de câteva sute de metri, de la sensul giratoriu din centrul comunei Bascov până la podul peste pârâul Bascov, care este plină de gropi și „omoară” maşinile, punând în pericol şi traficul, a avut efect. Ne-a fost comunicat de către Primăria Bascov faptul că în urmă cu 10 zile a fost stabilit, printr-un protocol semnat de ambele localităţi şi D.R.D.P. Bucureşti, faptul că proprietarul acelei porţiuni de drum este Primăria Piteşti, şi nu Bascov, aşa cum pare din analiza amplasării indicatoarelor.

Redăm mai jos răspunsul dat şi actele trimise.

„Vă aducem la cunoștință faptul că în data de 12.05.2021, domnul Gheorghe Stancu primarul localității Bascov, împreună cu o delegație din cadrul Primăriei Pitești, s-au deplasat la D.R.D.P. București pentru clarificarea situației juridice a porțiunii de drum situate între Podul Bascov și Sensul Giratoriu Bascov. În urma discuțiilor s-a constatat faptul că administratorul respectivului drum este Primăria Pitești (conform Protocolului semnat în data de 3 mai 2001 între D.R.D.P BUCUREȘTI, CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ ȘI CONSILIUL LOCAL PITEȘTI. AM SOLICITAT REPREZENTANȚILOR PRIMĂRIEI PITEȘTI SĂ REPARE ACEASTĂ PORȚIUNE DE DRUM CÂT MAI REPEDE POSIBIL, DEOARECE PRIMĂRIA BASCOV NU POATE INTERVENI SUB NICI O FORMĂ PENTRU REPARAȚII, DEOARECE NU ESTE ADMINISTRATORUL DRUMULUI”.

Bine că s-au lămurit problemele juridice. Aşteptăm acum lucrările de reabilitare a bulevardului pe care circulă mii de maşini zilnic, lucrări care înţelegem că sunt în sarcina Primăriei Piteşti.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI