8.2 C
Pitești
28 feb. 2024

Primarul Gentea face ordine în parcări. La 4 dimineața, i-a luat „din scutece”

„Miercuri, 26.05.2021, între orele 04:00 și 07:00, Poliția Locală Pitești a acționat cu întreg efectivul Serviciului Rutier și cu două echipaje de la Biroul Ordine Publică pentru a depista și sancționa persoanele care ocupă domeniul public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 t și a celor de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 t, aparținând persoanelor fizice și juridice, în parcările publice destinate autoturismelor, parcărilor de reședință din jurul imobilelor de locuit, parcărilor aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din Pitești.

În aproximativ 3 ore, polițiștii locali au aplicat un număr de 107 sancțiuni cuprinse între 500 și 1000 de lei, pentru persoanele fizice, și de la 600 la 1200 de lei pentru persoanele juridice. Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare”, comunică Primăria Pitești.

Noi am scris zilele trecute despre cum unii proprietari/șoferi ai mașinilor mari nesocotesc această hotărâre a consiliului local, cu toate că li s-a dat alternativă, făcându-ne chiar să titrăm: Prost să fii să mai respecți hotărârile consiliului local!, acuzând și lipsa de fermitate a Poliției Locale. Deci, dacă se vrea, se poate!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI