35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Prost să fii să mai respecţi hotărârile consiliului local!

Oare pentru cine mai sunt făcute hotărârile de consiliu local, din moment ce avem fel de fel de indivizi care nu le respectă, avem o a doua categorie – a funcţionarilor plătiţi de primărie să facă ordine printre ei, şi n-au nicio treabă cu acest aspect (amendează pe ici, pe colo, unul-doi, ca să adoarmă vigilenţa primarului), de ce am fi, majoritatea dintre noi – a treia categorie, ăia care să respectăm tot, să plătim tot ce are legătură cu bugetul local, iar nesimţiţii şi incompetenţii să-şi bată joc de reglementările legale.

Prin decizia primarului li s-a oferit alternativă proprietarilor maşinilor din categoria peste 2, respectiv 3.5 tone, li s-a amenajat parcare specială cu doar 100 de lei pe lună. În loc de disciplină şi de respect pentru hotărârile consiliului local, avem în continuare în Piteşti camioane prin parcările rezidenţiale, rulote, dube – şi nu sunt pitite sau dosite prin cine ştie colţ de cartier, multe dintre ele putând fi văzute chiar pe arterele principale.

Tabloul este completat de rablele abandonate pe domeniul public, unele dintre ele de ani de zile nemişcate şi de luni de zile notificate de instituţiile din subordinea primăriei, de nu se mai vede nici scrisul pe somaţii, ca să nu mai vorbim de atelajele cu cai, care pot fi întâlnite zi de zi pe toate străzile mărginaşe ale municipiului.

Aşteptăm contestatarii celor spuse de noi, care ar putea motiva că dubele şi camioanele au fost surprinse în momente ale procesului de aprovizionare, ca să le putem face dovada că ele sunt fotografiate zile în şir în acelaşi loc, cu parasolarele pe bord, fără a fi implicate în vreun act comercial sau de transport persoane.

Astfel de indivizi ne chinuie pe străzi, prin parcări şi chiar pe trotuare şi noi trebuie să ne păstrăm calmul şi disciplina fiscală faţă de primărie. Păi, e corect?

Fotografiile sunt surprinse de redactorul nostru astăzi, 22 mai. Şi sunt doar o mică parte din tot ce am găsit pe teren.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site