13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

S-a atribuit contractul pentru construirea Dispensarului uman din Ștefănești

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, a anunțat că s-a atribuit contractul pentru construirea Dispensarului uman din Ștefănești.

Așa cum am anunțat, finanțarea din fonduri externe rămâne un obiectiv foarte important pentru mine, pentru dezvoltarea comunității locale. Astfel, cu mare bucurie vă aduc la cunoștință că a fost atribuit contractul pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții: „Construire dispensar în orașul Ștefănești, localitatea Ștefăneștii Noi, Aleea I.C.H.V. nr. 226, județul Argeș” (zona Piață Agroalimentară).
Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investitii – C.N.I., Programul național de construcții de interes public sau social – subprogramul „Unități sanitare”, iar procedura de achiziție publică a fost demarată de către Compania Națională de Investiții.》, a anunțat Nicolae Velcea.

Valoarea contractului aferent acestei investiții este de 4.551.267,28 lei fără TVA.
Această nouă clădire, cu înălțime de P+1, va dispune de un număr de 6 cabinete de consult, o farmacie, o zonă de așteptare, birouri, grupuri sanitare și spații tehnice, inclusiv toate dotările necesare desfășurării activităţilor medicale. Clădirea va beneficia și de energie nepoluantă, fiind prevăzută cu panouri fotovoltaice. Spațiile din jurul clădirii vor fi și ele amenajate.

Terenul pe care urmează să fie construit dispensarul uman se află în patrimoniul domeniului public al UAT Orașul Ștefănești.

Durata de implementare a proiectului este de 15 luni de la emiterea ordinului de începere.
Obiectivul acestui proiect este de a ridica standardul de viață al locuitorilor orașului, având preponderent rol de prevenție și analiză medicală, iar dezvoltarea infrastructurii sanitare reprezintă o parte componentă a planului de creștere a calității vieții cetățenilor.

Încă mai sunt multe de făcut, însă vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!

Îmi doresc ca fiecare cetățean să simtă că noi, cei din administrația publică locală suntem aici pentru dumneavoastră și tot ceea ce facem, facem în beneficiul dumneavoastră și al comunității locale.》, a adăugat primarul Ștefăneștiului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI