7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

Profesorul de Română Bogdan Cristea s-a stins la 36 de ani

Profesorul de Română Bogdan Cristea s-a stins la 36 de ani

O veste tristă a cutremurat astăzi mediul online. Profesorul de limba şi literatura română Bogdan Cristea s-a stins la vârsta de 36 de ani. Dascălul era extrem de popular și iubit în mediul online, pagina sa de facebook – Prof. Cristea – având aproape 100.000 de urmăritori.

Profesorul Cristea a ajutat gratuit, prin postările de pe pagina sa, mii de elevi. Răspundea la toate mesajele și oferea lecţii gratuit. Rezolva subiectele de la examene și aducea explicații pertinente tuturor celor care le cereau.

În urmă cu trei luni, acesta a anunţat că trebuie să intre în concediu medical pentru că are probleme de sănătate, dar a precizat că ,,nu sunt grave”.

,,Dragii mei elevi, dragii mei părinţi, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înţelegere! P.s. pagina va rămâne!”

Din păcate, sora dascălului a postat cu 10 zile în urmă, pe 14 ianuarie, un mesaj trist, prin intermediul căruia ruga publicul să se roage pentru fratele său, se pare diagnosticat cu o boală gravă: ,,Sunt sora îndrăgitului profesor Bogdan Cristea! Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viaţă şi are nevoie de noi și rugăciunile noastre. De aceea doresc astăzi ora 19 să ne rupem 30 de minute din timpul nostru şi să vă rugați alături de și pentru el! Dumnezeu să ne binecuvânteze, iar pe el să îl întărească!”

Astăzi, însă, tot sora profesorului a anunțat tragica veste:
,,O dimineață sumbră! O dimineaţă în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit… O dimineață în care orice voiam să aud… nu că vei scrie printre stele… Drum lin spre o nouă lume… lume fără sfârșit! Continuă să pictezi litere printre îngeri şi să ne veghezi frumos!”, este mesajul plin de durere postat pe pagina de facebook Prof. Cristea pe care acesta a ajutat mii de elevi. „Pagina va rămâne”, așa cum a promis, sperăm!

Sute de mesaje emoționante de la oamenii care i-au urmărit pagina și comentarii la postările familiei. Redăm unul dintre ele, care ni s-a părut mai concludent: 《Literele magice, cuvintele prea frumos creionate, mult prea însufleţite, expresive au atins cel mai înalt nivel, cel al Eternității! De astăzi, Domnul Prof. Cristea, va fi in ceata îngerilor, acolo unde este așteptat de mii şi mii de iubitori de literatură, gramatică și frumos. Eternă amintire, pretuire și iubire! Sunt convinsă că tot ceea ce ați creat va trăi mult timp printe noi! BunulDumnezeu să vă aibă în paza sa! Familiei îndurerate multă putere!》(Giorgiana Claudia Ciocirlan)

Bogdan Cristea avea 36 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!

Foto: facebook. Sursa: educatieprinlectura.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI