19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

Polițiștii locali au amendat șoferii de TIR care au trecut peste podul cu restricții

Polițiștii locali au amendat șoferii de TIR care au trecut peste podul cu restricții

《 În urma instituirii restricției de tonaj de 7,5 to pe podul de pe str. Depozitelor ce traversează pârâul Bascov în zona Matrițe Dacia, soluție ce a fost avizată în urma expertizării tehnice a acestuia, în perioada aprilie – mai 2023, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au efectuat acțiuni de prevenire și informare pentru conducătorii auto ce tranzitează zona.


Astfel, în data de 13.06.2023 în urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale (2,3 puncte amendă 290 – 435 lei ) pentru nerespectarea prevederilor legale prevăzute H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 referitor la circulația pe drumurile publice cu privire la obligația conducătorului de autovehicul privind circulația numai pe sectoarele de drum pe care îi este permis accesul şi să respecte normele referitoare la masele totale maxime autorizate şi admise şi/sau la dimensiunile maxime admise de autoritatea competentă pentru autovehiculele conduse.

Polițiștii locali le recomandă conducătorilor auto să respecte semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră amplasate pe raza teritorial administrativă a municipiului Pitești, precum și semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali.》, transmite Poliția Locală Pitești.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press iunie 14, 2023 Polițiștii locali au amendat șoferii de TIR care au trecut peste podul cu restricții În urma instituirii restricției de tonaj de 7,5 to pe podul de pe str. Depozitelor ce traversează pârâul Bascov în zona Matrițe Dacia, soluție ce a fost avizată în urma expertizării tehnice a acestuia, în perioada… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI