27 C
Pitești
24 sept. 2023

Nereguli găsite în azile

Nereguli găsite în azile

《 Alimente expirate, mobilier sanitar deteriorat, mucegai, igrasie! O parte dintre neregulile găsite astăzi de comisia de control în azile.

Cele 4 echipe stabilite să facă verificările în județul Argeș și-au încheiat activitatea în urmă cu puțin timp. Au mers în 12 centre private pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancțiuni.

În unele locații, mai multe produse alimentare găsite în bucătării erau expirate. Lactate, carne și produse din carne, pește. Alte locații sunt deficitare la igienă. Lasă de dorit și mobilierul din băi, dar și cel din curți: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, țevi ruginite, geamuri sparte. Mai multe imobile nu au autorizație de securitate la incendiu. Și nici măcar extinctoare.》

Aceasta este prima raportare făcută de prefectul județului, cu privire la rezultatele controalelor făcute azi în centrele private de îngrijirea vârstnicilor din județ. Următoarea raportare va cuprinde și numărul sancțiunilor și va fi transmisă mâine, la ora 13. La fel se va proceda pe toată perioada controalelor, anunță prefectul.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI