23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Necazul familiei preotului Panciuc. Să ajutăm!

Necazul familiei preotului Panciuc. Să ajutăm!

Preotul Alexandru Panciuc, de la Parohia Sf. Împărați Constantin și Elena din Ștefănești -blocuri, și preoteasa Olesea, sunt părinții a 9 copii. Mare parte din argeșeni știu sau au aflat din presă sau de pe rețelele sociale despre această frumoasă familie creștină. Puțini sunt însă cei care au aflat despre necazul acestei familii, care până acum 20 de zile era o familie fericită – ca oricare alta. Faptul că Dumnezeu i-a binecuvântat cu atâția copii a fost mereu un prilej de bucurie pentru părinți, care nu s-au plâns niciodată de greutățile – inerente poate atunci când au 11 suflete de hrănit. Nici acum nu se plâng, ci doar se roagă la Dumnezeu.

Familia preotului trece printr-o mare încercare. Fiica cea mare, Teodora, cea care era sprijinul fraților mai mici și ajutorul de nădejde al mamei sale în îngrijirea lor, a fost victima unui accident de circulație produs în urmă cu 3 săptămâni. Fata a fost „spulberată” efectiv de o motocicletă, iar de atunci tânăra a fost mutată din spital în spital, operată la București, internată sub tratament și observație continuă. Speranța familiei și încrederea si-o îndreaptă spre Dumnezeu cel Atotputernic, dar Dumnezeu lucrează și prin oameni. Copleșiți de grijile financiare în această perioadă, fiind nevoiți să facă eforturi pe care și pe o familie cu mai puțini copii o pot depăși, preotul cere ajutor de la cei din jur. O face cu onestitate și oarecare reținere, ca oricare dintre noi care nu am făcut asta niciodată. Și la care noi, cei din jur, trebuie să reacționăm, să ne arătăm sprijinul și susținerea.

《 Hristos a Înviat!
Dragi prieteni, vă îmbrățișăm cu recunoștință pentru toate rugăciunile purtate pentru fetița noastră, Teodora. Care, după un accident rutier, în care a fost spulberată, efectiv, de un motociclist, a scăpat cu viață, dar cu leziuni grave la cap, care, nădăjduim să nu îi afecteze capacitatea corpului de  funcționare. Sistemul nervos central e nevoie să fie ținut sub observație. După 20 de zile din spital în spital, din ambulanță în ambulanță, cu Mila Domnului abia au reușit să o opereze la București, și după ce, câteva complicații au îngreuiat controlul bisturiului la capul copilei noastre, încercăm să continuăm tratamentele pentru a evita posibilele riscuri. Dacă puteți să veniți în ajutorul nostru cu orice sumă vă lasă sufletul, ne-ați sprijini să putem acoperi cheltuielile curente cu care ne confruntăm.
Dumnezeu să vă răsplatească darul și  osteneala, fiți binecuvantati!
NUME TITULAR: PANCIUC ALEXANDRU
IBAN:                  RON:RO56BTRL00301201600315XX            EURO:RO05BTRL00304201600315XX

Acesta este mesajul preotului, la care noi, ca oameni aflați într-o comunitate, trebuie să reacționăm. Oricăruia dintre noi ni se poate întâmpla un necaz, și e bine să știm că nu suntem singuri, că ne putem bizui pe sprijinul semenilor. Vă mulțumim.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site