23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Valerică Spirea are tot sprijinul echipei PSD Argeș pentru a schimba în bine comuna Poiana Lacului!

Valerică Spirea are tot sprijinul echipei PSD Argeș pentru a schimba în bine comuna Poiana Lacului!

O echipă puternică a PSD Argeș condusă de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost astăzi din nou în mijlocul cetățenilor din Poiana Lacului, alături de Valerică Spirea, candidatul social-democrat la funcția de primar al comunei. Ion Mînzînă – candidat pentru un nou mandat de președinte al CJ Argeș, și Valerică Spirea au discutat cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă, despre ce este de făcut în comună și despre proiectele PSD pentru dezvoltarea localității.

„De curând au început lucrările de construire a unui nou pod la Poiana Lacului. Este numai unul dintre proiectele care prind viață la Poiana Lacului datorită muncii de echipă. PSD Argeș înseamnă o echipă performantă, care îl va susține pe Valerică Spirea pentru dezvoltarea comunității”, a declarat Ion Mînzînă.

„Vin la Primăria comunei Poiana Lacului din dorința de a implementa proiecte reale de modernizare și de dezvoltare durabilă a localității. Îmi doresc o comună atrăgătoare și modernă în care concetățenii mei să simtă o îmbunătățire a condițiilor de trai. Cu sprijinul președintelui Ion Mînzînă și al parlamentarilor PSD voi accesa proiecte guvernamentale și europene în interesul locuitorilor din localitatea noastră.”, a declarat Valerică Spirea.

Din echipa PSD prezentă la Poiana Lacului au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, senatorul Ovidiu Puiu, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, consilieri județeni și locali.

Discuțiile cu cetățenii au fost aplicate, oamenii spunându-și păsurile, iar echipa PSD a prezentat soluții și proiecte menite să ajute la dezvoltarea comunei și la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Ion Mînzînă: „Ieri am revenit, alături de colegii mei de la Consiliul Judetean Arges și din PSD Arges, la Poiana Lacului și la Țițești. Știu foarte bine ce s-a făcut și ce nu s-a făcut în aceste două comune. Și mai știu și de ce s-a făcut și de ce nu. Și asta o știu și locuitorii de aici.
Sunt convins că Valerică Spirea va fi un primar foarte bun la PoianaLacului. Și cred cu tărie că Marian Constantin Chirețu este cea mai bună alegere pentru oamenii din Țițești.
Am spus de fiecare dată că suntem o echipă care are vocația de a construi. Alegerile locale ne oferă și nouă șansa de a veni cu oameni mai buni în fața cetățenilor. Oameni care se bucură de încrederea celor din comunitățile lor pentru că pentru cei din localitățile lor trebuie să muncească. Administrația nu este ușoară. Îți trebuie în primul rând bun simț și voință, inteligență, perseverență, uneori răbdare și, foarte important, o echipă care să te sprijine.
Ceea ce am reușit în primul meu mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș înseamnă, de fapt, munca Echipei PSD Argeș, atât din zona administrativă, cât și din cea politică. Am avut cele mai mari investiții în zona medicală, pentru drumuri, în cultură, am avut cele mai mari investiții de la Revoluție încoace din fonduri europene și guvernamentale. Totul pentru că s-a muncit din greu pentru a ne atinge aceste obiective.
Le-am spus oamenilor din Poiana Lacului și din Țițești că Valerică Spirea și Marian Constantin Chirețu – candidații PSD pentru primăriile din cele două comune – vor avea tot sprijinul de care este nevoie pentru dezvoltarea localităților lor. Vom asigura sprijin pentru proiecte derulate pe fonduri europene și guvernamentale, așa cum am făcut-o și în alte localități.
Nu vrem să lăsăm pe nimeni în urmă, dar pentru asta este nevoie ca administrațiile locale să aibă primari care să poată și care să își dorească să facă pasul spre dezvoltare. Și noi, PSD, am dovedit în Argeș că știm să construim, că știm să asigurăm dezvoltare și bunăstare pentru argeșeni!”

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site