23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă: Comuna Țițești merită o administrație performantă!

Ion Mînzînă: Comuna Țițești merită o administrație performantă!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost ieri în mijlocul cetățenilor din Țițești împreună cu candidatul PSD la Primărie, Marian Constantin Chirețu. Au stat de vorbă cu cetățenii despre greutățile pe care aceștia le au, despre ce e de făcut pentru a avea un trai mai bun și despre proiectele pe care PSD le propune.

La Țițești este nevoie de asfaltarea drumurilor din localitate, de amenajarea de șanțuri și trotuare betonate, foraje de rezervă pentru bazinele de apă din toate satele, dar și de spații de joacă pentru copii și extinderea rețelei de gaze și a canalizării.
Toate acestea se pot realiza cu sprijinul echipei PSD!

“Și comuna Țițești merită o administrație performantă, așa cum au localitățile din Argeș conduse de gospodari din PSD!”, a subliniat Ion Mînzînă.

Ion Mînzînă: „Am revenit, alături de colegii mei de la Consiliul Judetean Arges și din PSD Arges, la Poiana Lacului și la Țițești. Știu foarte bine ce s-a făcut și ce nu s-a făcut în aceste două comune. Și mai știu și de ce s-a făcut și de ce nu. Și asta o știu și locuitorii de aici.
Sunt convins că Valerică Spirea va fi un primar foarte bun la PoianaLacului. Și cred cu tărie că Marian Constantin Chirețu este cea mai bună alegere pentru oamenii din Țițești.

Am spus de fiecare dată că suntem o echipă care are vocația de a construi. Alegerile locale ne oferă și nouă șansa de a veni cu oameni mai buni în fața cetățenilor. Oameni care se bucură de încrederea celor din comunitățile lor pentru că pentru cei din localitățile lor trebuie să muncească. Administrația nu este ușoară. Îți trebuie în primul rând bun simț și voință, inteligență, perseverență, uneori răbdare și, foarte important, o echipă care să te sprijine.

Ceea ce am reușit în primul meu mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș înseamnă, de fapt, munca Echipei PSD Argeș, atât din zona administrativă, cât și din cea politică. Am avut cele mai mari investiții în zona medicală, pentru drumuri, în cultură, am avut cele mai mari investiții de la Revoluție încoace din fonduri europene și guvernamentale. Totul pentru că s-a muncit din greu pentru a ne atinge aceste obiective.
Le-am spus oamenilor din Poiana Lacului și din Țițești că Valerică Spirea și Marian Constantin Chirețu – candidații PSD pentru primăriile din cele două comune – vor avea tot sprijinul de care este nevoie pentru dezvoltarea localităților lor. Vom asigura sprijin pentru proiecte derulate pe fonduri europene și guvernamentale, așa cum am făcut-o și în alte localități.

Nu vrem să lăsăm pe nimeni în urmă, dar pentru asta este nevoie ca administrațiile locale să aibă primari care să poată și care să își dorească să facă pasul spre dezvoltare. Și noi, PSD, am dovedit în Argeș că știm să construim, că știm să asigurăm dezvoltare și bunăstare pentru argeșeni!”

Din echipa PSD prezentă astăzi la Țițești au făcut parte vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali.

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site