19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Masă sănătoasă pentru copiii din Mihăești

Masă sănătoasă pentru copiii din Mihăești

La Mihăești se întâmplă lucruri minunate. Se vede că primărița Andreea Crîmpiță Matei este mamă, pentru că se gândește la binele tuturor copiilor comunei. După ce a construit o grădiniță modernă pentru cei mici, după ce a realizat două locuri de joacă excepționale, după ce a dotat școlile din comună cu mijloace moderne de educație, acum a venit rândul unui alt proiect de mare importanță pentru copiii din Mihăești.

《 Astăzi am semnat contractul pentru distribuția “Mesei sănătoase” în grădinițele și școlile din Mihăești. Mă bucur că am reușit să asigur pentru preșcolarii și școlarii noștri o masă pe zi și sper ca aceasta să îi bucure și pe ei în aceeași măsură.》, a transmis primărița comunei, Andreea Crîmpiță Matei.

《Educația tuturor copiilor din comună este cea mai mare prioritate pentru mine. Prin toate obiectivele pe care le-am construit în comună în acești trei ani pentru ei, prin toate proiectele pe bani europeni pe care le-am implementat și prin acțiunile ce urmăresc educarea lor pentru viață – chiar săptămâna trecută, după cum știți, am adus alături de noi organizația „Salvați Copiii” cu o amplă acțiune de prevenție – iar acum, prin oferirea unei mese sănătoase fiecăruia dintre școlarii și preșcolarii comunei, cred că facem cea mai bună investiție pentru viitor. Le dăm copiilor șansa de a deveni adulți pregătiți, responsabili, capabili să-și creeze un viitor, să se descurce în viață pe propriile picioare. Astfel, au de câștigat și părinții lor. Degeaba construim „ziduri”, dacă nu „construim” oameni capabili în comună, care să dea viață acestor ziduri, să le întrețină și să le facă să producă pentru binele comunității. Cred cu tărie că investiția în educația copiilor este cea mai bună cale pentru a îndeplini acest gând care mă preocupă zi de zi. Am în minte și alte proiecte la fel de frumoase pentru copiii din Mihăești și voi urmări toate sursele de finanțare posibile să aducem banii pentru a le pune în practică》, ne-a spus primărița Mihăeștiului.

CITEȘTE ȘI: De ce a venit Andreea Raicu la Mihăești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI