11.9 C
Pitești
24 mai 2024

De Simfonia Lalelelor, concert vocal-simfonic extraordinar la Filarmonica Pitești 

De Simfonia Lalelelor, concert vocal-simfonic extraordinar la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic extraordinar susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijor Tiberiu-Dragoș Oprea, solista Iana Novac, pianistul Ștefan Doniga și Grupul Distinto.

În program: T. Popa – „Lalele, lalele”, G. Gimenez – „La boda de Luis Alonso”, Z. Kerestely – „Copacul”, G. Thibault – „My Way”, *** – „Tango”, L. Denza – „Funiculi, funicular”, Ianna – „Te am” și „Voila”, R. Lovland – „You Raise Me Up”, F. Sartori – „Canto della Terra”, E. di Capua – „O sole mio”, G. Puccini – „O mio babbino caro”, F. Sartori – „Con te partiro”, E. Deda – „Of, inimioară”, C. A. Brixio – „Mamma”, E. Doga – „Codrii mei frumoși”, Iris – „Vino pentru totdeauna”, R. Allison – „Je t’aime”, E. Doga – „Dulcea și tandra mea fiară” și A. Dona – „Je suis malade”.

„Vocea feminină a anului 2022”, „vocea de aur de peste Prut”, Iana Novac este soprana care a deschis drumul stilului pop-opera în România. Absolventă a Universității Naționale de Muzică București (secția canto clasic), cu numeroase premii naționale și internaționale, artista poate aborda cu ușurință piese din repertoriul de operă, operetă, dar și pop. Prin proiectul „Pop-Opera” îmbină cele două pasiuni, muzica pop (a făcut parte și din trupa ASIA) și muzica clasică (opera). A concertat în Italia, Franța, Germania, Israel, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Anglia, Grecia, Rusia, Spania, Belorusia, Ucraina, Republica Moldova, bucurându-se de un real succes atât în țară, cât și în străinătate. A cântat pe cele mai mari scene alături de cele mai importante orchestre și de cei mai importanți dirijori. Laureată cu numeroase premii, a susținut peste 1 000 de concerte și a fost prezentă în emisiuni de radio și de televiziune.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Același concert va avea loc și vineri, 19 aprilie, de la ora 19.30, în Parcul Lunca Argeșului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI