25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Lucrări de investiții la Hârsești

Lucrări de investiții la Hârsești

La Hârsești investițiile făcute de către primărie schimbă fața comunei. În luna februarie, Consiliul Local Hârsești a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2024, precum și lista investițiilor ce se vor derula anul acesta în comună. Îmbucurător este faptul că investițiile au o pondere de 40% în bugetul localității, ceea ce demonstrează preocuparea autorităților pentru dezvoltare.

De altfel, începând din prima lună de primăvară, în localitate vor fi deschise mai  multe șantiere de lucrări. ”Am emis ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul de construcție a locuințelor de tip nZEB pentru tineri. Locuințele vor fi construite pe strada Târgului. Finanțarea este asigurată integral din fonduri nerambursabile, prin PNRR.

De asemenea, am emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare prevăzute în proiectul derulat prin Programul ”Anghel Saligny”. Asfaltăm 4,2 km de drumuri în satul Hârsești”, declară primarul Ionel Moloiu.

Și cel de-al doilea proiect al administrației din Hârsești, finanțat cu fonduri de la Guvern – extinderea rețelei de canalizare în satele Hârsești și Ciobani – va demara în curând.

Alte două investiții, importante pentru siguranța și ordinea publică, respectiv pentru eficientizarea activității de urbanism, au fost finalizate de autoritățile locale. ”Am montat 60 de camere de supraveghere video în comună. Camerele au fost amplasate la toate intrările în comună, în intersecții, în locurile de interes public. Sistemul de supraveghere video include și camere LPR, care pot înregistra și stoca numerele de înmatriculare ale mașinilor care tranzitează localitatea.

De asemenea, s-a finalizat și baza de date în format GIS, care ne va fi de ajutor în sectorul de urbanism. Ambele investiții au fost realizate cu fonduri din PNRR”, precizează primarul Ionel Moloiu

***

Un 8 martie fericit!

Cu prilejul zilei de 8 Martie, Primăria și Consiliul Local Hârsești dorește tuturor doamnelor și domnișoarelor din comuna Hârsești să aibă parte de o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și iubire.

La mulți ani!

Primar, Ionel Moloiu 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI