25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Milionarul de la loterie și-a ridicat premiul

Milionarul de la loterie și-a ridicat ieri premiul. Acesta este din Pitești, are peste 45 de ani și de meserie este șofer.

Loteria Română a anunţat că, marţi, s-a prezentat la sediul central al instituţiei câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 25 februarie.

Bineînțeles că nu a venit „cu sacoșa”, ci s-a prezentat doar pentru a-și revendica premiul și a-și umple contul. După impozitare, piteșteanul va mai ramâne doar cu 4.3 milioane de euro. Oricum, dacă îi va investi inteligent, vor trăi bine câteva generații după el.

Este vorba de un bărbat din Piteşti (nu din Curtea de Argeș, cum se zvonea pe rețelele de socializare), are peste 45 de ani și este de meserie şofer. El consideră că, în cazul său, perseverenţa a fost cheia succesului.
Piteșteanul a spus că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleaşi trei variante.

Biletul câștigător

Dacă facem un calcul estimativ, norocosul câștigător a „investit” la Loteria Română, în cei 25 de ani, jucând 3 variante simple, de două ori pe săptămână, cam 65.000 lei, vorbim în sume aproximative (25 lei × 2 extrageri/săptămână × 52 săptămâni/an × 25 ani). Cam 13.000 euro. A câștigat de 330 de ori suma jucată de-a lungul timpului. Un noroc colosal.

Potrivit sursei citate, el a aflat că este marele câştigător a doua zi, cand a verificat biletul în agenția de unde l-a cumpărat. Inițial nu i-a venit să creadă, dar ulterior a înțeles că i-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Cum era de așteptat, câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea. Totuși acesta a spus că rămâne fidel Loteriei Române, care i-a adus bucuria vieții și va juca la loto în continuare.

”Jucaţi cu încredere că norocul nu se ştie de unde vă poate aduce fericirea de a câştiga”, a transmis fericitul câștigător. Are dreptate, dar jucați doar sumele pe care vă permiteți să le și pierdeți! Loteria e un joc, și ca orice joc de noroc nu trebuie să devină o patimă.

Foto 1: descriptiv; Foto 2: loto.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI