21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Latin Street Dance Pitești – o încântare

Latin Street Dance Pitești – o încântare

Un moment inedit dar gustat de public și de cei care urmăresc pe facebook Clubul Latin Street Dance din Pitești a avut loc cu o lună în urmă la terasa Biblioteque din centrul Piteștiului.
Piteștenii aflați la mese au rămas surprinși de momentul de dans oferit de oameni aparent obisnuiți, dar talentați, curajoși și dezinvolți, care – unul câte unul – au intrat pe ringul de dans și au urmat aceleași miscări ritmice în mod sincron, sub privirile încântate ale clienților localului.

Duminică, pe 27 august, au organizat, de asemenea, în aplauzele piteștenilor aflați la plimbare prin centru, un flash mob dansant în Piața Primăriei. Dans sincron, dans în pereche și dansuri surpriză!

Totodată momentul a fost și un mod bun de a-și face reclamă. Clubul a anunțat că pe 11 septembrie deschide grupă nouă de începători adulți!
《 Vă așteptăm la dans! Din 11 septembrie deschidem grupă nouă de începători adulți!
Ne găsiți în Târgu din Vale nr. 14, vis a vis de Rectorat. Ne putem auzi la tel. 0726.196.834 pentru mai multe detalii 》, au anunțat administratorii clubului.

Pentru cei interesați, urmăriți pagina lor de facebook unde vor anunța următoarele „aventuri” ale clubului.

Dacă v-a plăcut, mergeți să învățați să dansați (și să vă distrați) la Clubul Latin Street Dance! Nimeni nu se naște dansator.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI