18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Lalele gratis și mulți oameni fericiți

Lalele gratis și mulți oameni fericiți

Mulți oameni fericiți am văzut azi în Lunca Ageșului. Fericiți pentru că au petrecut un weekend liniștit și frumos cu familia, de frumoasa sărbătoare a orașului – Simfonia lalelelor, și bucuroși că au plecat acasă fiecare cu buchete de lalele (cu bulb), pe care le vor planta în grădina proprie. Primăria a oferit și anul acesta, prin Salpitflor Green, peste 20.000 de lalele cu bulbi, pentru piteștenii dornici să-și împodobească curtea sau grădina cu frumoasele flori multicolore.

Ieșiți la plimbare, piteștenii sau vizitatorii din alte localități au putut admira frumoasele aranjamente florale, grădinile amenajate tematic, straturile cu flori, în special lalele din mai.multe soiuri, s-au putut relaxa pe iarbă sau pe fotolii, au putut vedea o serie întreagă de spectacole, iar cei mici au putut petrece timp la locurile de joacă, sau alerga pe alei, au putut face sport, să se plimbe cu trotinetele, bicicletele și carturile și să se răsfețe cu dulciurile preferate. Asta în timp ce părinții lor s-au plimbat, s-au așezat pe bănci să mai socializeze cu cunoscuții și și-au cumpărat pomișori, flori, copăcei, produse tradiționale și naturale, existente aici din belșug.

Cu multumirea în suflet că și această ediție a Simfoniei a fost o reușită, primarul Cristian Gentea a făcut o „baie de mulțime”, însoțit de soție și de staff-ul său, fiind salutat cu respect de piteșteni, cu care a schimbat câteva vorbe, și-au strâns mâna și, la cererea acestora, s-au fotografiat împreună. Un moment de relaxare binemeritat după tensiunea ultimelor săptămâni de pregătiri a festivalului.

Printre cei care l-au însoțit pe primar la acțiune a fost și „părintele Simfoniei”, dl. Dr.ing. Ilarie Isac, cetățean de onoare al Piteștiului.

Sărbătoarea continuă până diseară!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI