11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Ion Mînzînă: „La Negrași, Slobozia și Ștefan cel Mare avem primari destonici! Continuăm împreună!”

Ion Mînzînă: La Negrași, Slobozia și Ștefan cel Mare avem primari destonici! Continuăm împreună!”

Astăzi au avut loc Adunările Generale de desemnare a candidaților PSD la funcția de primar în comunele Negrași, Slobozia și Ștefan cel Mare.

 

În urma votului în unanimitate acordat, primarii Constantin Alexandru de la Negrași, Petre Funie de la Slobozia și Ion Parpală de la Ștefan cel Mare au fost desemnați să candideze pentru un nou mandat de primari.

La Adunările Generale au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali, membri și susținători ai PSD din cele trei comune.

Oameni buni, vin de fiecare dată cu mare bucurie în zona de sud a județului, zonă în care PSD are unii dintre cei mai destoinici primari din țară. Cu toți trei am colaborat și colaborăm foarte bine, i-am sprijinit permanent, iar rezultatele se văd.

La Negrași avem un primar, Constantin Alexandru, care a reușit să schimbe fața localității.

Comuna Slobozia s-a dezvoltat continuu sub conducerea primarului Petre Funie care se bucură de o mare încredere și apreciere din partea consătenilor săi.

Și la Ștefan cel Mare se vede mâna de gospodar a primarului Ion Parpală.

Firul roșu, ca să spun așa, care unește aceste comune și Consiliul Județean îl reprezintă însă investiția majoră de modernizare a DJ 503, unul dintre cele mai importante proiecte cu finanțare europeană derulate de Consiliul Județean Argeș. Acest drum modernizat asigură legătura comunelor Slobozia, Mozăceni, Negraşi, Teiu, Rociu, Oarja, Suseni şi Căteasca cu rețeaua trans-Europeană de transport (TEN-T)”, a declarat Ion Mînzînă.

Colaborarea pe care o avem cu Consiliul Județean, cu întreaga echipă a PSD Argeș, își pune amprenta asupra dezvoltării comunei Negrași. Vom continua să muncim împreună pentru modernizarea localității noastre”, a declarat primarul Constantin Alexandru.

Argeșul chiar a ajuns pe primul loc datorită echipei conduse de Ion Mînzînă! Numai dacă ne gândim la modernizarea drumului județean 503, modernizare pe care mulți o credeau imposibilă, ne putem da seama de capacitatea acestei echipe de a face performanță”, a spus primarul Petre Funie.

Domnul președinte Ion Mînzînă este, aș putea spune, de-al casei. Vine deseori la Ștefan cel Mare unde avem un important centru de credință și spiritualitate, Mănăstirea Glavacioc. Datorită implicării sale și a echipei pe care o conduce, comuna Ștefan cel Mare s-a dezvoltat și împreună vom continua pe același drum!”, a declarat primarul Ion Parpală.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI