10.4 C
Pitești
27 feb. 2024

Gunoaiele sunt tot acolo, dar „cosmetizate” de natura înverzită

În urmă cu o lună am scris despre mormanele de gunoaie de pe strada Digului. Vezi articolul AICI.

Aşa arăta în urmă cu o lună strada Digului din Piteşti

Spuneam în articol că oraşul nostru, frumos în centru, dar plin de gunoaie aruncate la marginea lui, ar trebui altfel gospodărit şi în această privinţă, exprimându-ne speranţa că actualul primar va schimba ceva în acest domeniu. Legislaţie locală există, numai că nu prea e pusă în aplicare.

Azi am trecut din nou prin respectiva zonă de pe malul râului şi am constatat că gunoaiele sunt tot acolo, ba chiar nişte saci în plus, dar nu mai sunt chiar aşa vizibile, fiind „cosmetizate” de natură, adică acoperite privirilor indiscrete de boscheţii înverziţi. Nu s-a montat nicio cameră de supraveghere, nu am văzut niciun poliţist local „la filaj”, cei care vin cu maşinile sau căruţele şi aduc sacii cu moloz pentru a-i arunca acolo, filează puţin zona şi se descotorosesc de mizerie rapid, fără să aibă niciun risc. Cine să-i prindă asupra faptului?

Proprietarii câtorva căruţe cu coviltir, încărcate până la refuz cu diverse obiecte, au găsit totuşi un loc curat, cu iarbă verde, unde să facă popas. Au coborât cu toţii să mănânce, să se odihnească puţin la umbră, să-şi facă nevoile şi apoi să plece la drumul lor, fără ca cineva să-i întrebe dacă şi-au strâns în urma lor gunoiul.

Aşa arată în prezent

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI