17.2 C
Pitești
20 mai 2024

Un consilier liberal vrea să mute instituţiile în afara oraşului

Consilierul local PNL Răzvan Ionuţ Şerbănoiu postează pe un grup de facebook pe care îl administrează (Piteşti,oraşul meu) o idee halucinantă: „O idee pe care o lansez în discuţie şi pe care va trebui s-o punem în practică. Instituţiile publice trebuie mutate în afara oraşului, pentru a descongestiona traficul. Mulţumesc celui care mi-a trimis colajul!” La acest mesaj, consilierul Şerbănoiu ataşează două poze făcute de la înălţimea unei locuinţe aflată în blocul de la Casa Cărţii, în care pune în paralel aglomeraţia din timpul săptămânii cu lipsa aglomeraţiei în aceeaşi zonă – sâmbăta. Nu putem nega faptul că zona nu ar fi aglomerată, având în vedere că aici îşi desfăşoară activitatea principalele instituţii publice din Piteşti: Finanţele, Consiliul Judeţean, Prefectura, Paşapoartele, Înmatriculările, Taxele şi impozitele, băncile etc. De la faptul că zona este aglomerată şi până la a-ţi trece prin cap să scoţi instituţiile în afara oraşului este o cale lungă.

Vrem să credem că gândirea „liberală” a acestuia nu este afectată de faptul că în ultima vreme face parte din Consiliului de Administraţie al unei societăţi care se ocupă de gunoaie. Primarul Gentea ar trebui să fie cu mare băgare de seamă, pentru că ceea ce pare la un moment dat o idee trăznită, se poate transforma într-o realitate cruntă, având în vedere că astfel de indivizi alcătuiesc majoritatea în consiliul local al municipiului Piteşti. Cum i-ar sta lui Gentea să se mute cu primăria şi cu instituţiile din subordine pe un câmp la marginea Piteştiului? Şi glumă dacă ar fi, un consilier local al unui municipiu de talia Piteştiului nu poate debita astfel de inepţii, din moment ce sunt multe alte probleme sensibile de rezolvat în municipiul nostru.

Sunt de luat în seamă şi comentariile celor care au citit postarea „senzaţională” a respectivului consilier local liberal, unele dintre ele tehnice, altele făcând miştouri subtile sau grosolane.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI