35.4 C
Pitești
19 iul. 2024

Festivalul „Culorile Toamnei” – minunat, ca în fiecare an

Festivalul „Culorile Toamnei” – minunat, ca în fiecare an

Marți, 10 octombrie, s-a desfășurat la Pitești, la Hotelul Victoria, a 27-a ediție a Festivalului internațional de Modă „Culorile Toamnei”, organizator și director artistic – Valeria Coman, iar Președinte al juriului a fost, ca în fiecare an, cunoscutul designer Cătălin Botezatu.

Au fost prezentate colecții impresionante de modă ale unor designeri cunoscuți dar și începători, dornici de afirmare, atât din țară, cât și de peste hotare: Ioana Voicu, din București – “Strigătul Pământului”; Oana Săvescu, din București – Colecția „Barbie”; Mirela Ghimpețeanu, din Pitești – „Fanteziile Maruskăi”; Maria Magdalena Cucu, din Chișinău – „Eclipsa Argintie”; Mirela Baicu – „Colors Dreams”; Tania Raru, Colecția „Feeric”; Alexandrescu Doina Elena – Institutul de Modă Salomeea Truță, Colecția „Intergalactic Wear”; Mihaela Bârlog, Pietroșani, Colecția „Tezaur”; Mari Rada- Kasia, Bascov,  Colecția „Siluete”; Ioana Niță – Zibi Colection, Colecția Tibetan Street”; Doina Panaete, Pitești, Colecția „Frumusețea anotimpurior”; Ramona Stan, Curtea de Argeș, Colecția „Suprem”; Patricia Bulie, București, Colecția Iconic by Ingrid B.U., Cristina Iacomi, Pitești, Colecția My Tiffany; Bianca Bucă, Brașov, Colecția „Ludovica” etc.

Colecția câștigătoare a fost My Tiffany by Ambra Design Pitești, Cristina Iacomi fiind cea care a primit Marele Premiu al festivalului. Cu Ambra Design, cunoscutul model argeșean Miruna Ioniță, pe care am remarcat-o pe scena festivalului, colaborează de mai mult timp. Miruna a prezentat patru colecții: pentru Ambra Design, din Pitești – Colecția My Tiffany; pentru Ioana Voicu, din București – “Strigătul Pământului”; pentru Ioana Niță – Zibi Colection, din Pitești și Colecția Ludovica by Bianca Bucă, din Brașov, care a câștigat Premiul pentru Show.

Miruna a primit diploma “Cel mai tânăr model” semnată Cătălin Botezatu.

La categoria „tineri designeri”, câștigătoare a fost Maria-Magdalena Cucu, din Chișinău, Republica Moldova. Absolventă a Facultății de Design Vestimentar, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, a fost prezentă în concurs cu colecția „Eclipsa argintie”, foarte bine primită atât de juriu cât și de public.

Organizatoarea și sufletul acestui festival, Valeria Coman, promite că ne vom întâlni și la ediția viitoare. Și avem motive să o credem. Sperăm, în aceeași „formație”.

Organizatoarea și directorul artistic al festivalului, Valeria Coman, prezentatoarea și imaginea festivalului, Gianina Petrescu și presedintele juriului, Cătălin Botezatu

Felicitări!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site