0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

A încetat din viață prof. Elena Zavulovici

Veste tristă pentru cei care au cunoscut-o sau au lucrat cu pictorița și profesoara de desen ELENA ZAVULOVICI. Aceasta a încetat din viață în această dimineață.

《 Ne-a părăsit, în această dimineață, cu discreția, cu delicatețea care i-au fost a doua natură, profesoara și pictorița ELENA ZAVULOVICI. Mie mi s-a stins o lumină în piept. Și sunt convinsă că, și pe cerul altora, lumina a tremurat.
Cu doar două luni în urmă, doamna Zavulovici și-a vernisat ultima expoziție. Probabil că a simțit că va trece, în scurt timp, peste pragul cel mare, fiindcă și expoziția, și întâlnirea cu admiratorii au fost perfecte.
Voi mai spune atât: doamna ELENA ZAVULOVICI a fost și va rămâne PATRIA multora dintre noi, pentru că nu a predat numai desen și pictură, ci și iubire, și veșnicie.
Cei ce doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face de mâine (n.r. vineri, 13 oct.), la Capela Cimitirului ”Sf. Gheorghe”. În pământul lui Dumnezeu, va coborî sâmbătă, 14 octombrie, la ora 11.30. Fie-i sufletul împăcat! 》, a scris pe facebook poeta Denisa Popescu Martin, cea care i-a și prezentat, la Biblioteca Județeană, ultima expoziție de pictură.

De asemenea, instituția cu care a colaborat în ultimele două decenii i-a adus un pios omagiu:

《 Colectivul Centrului Cultural Pitești anunță cu durere încetarea din viață a doamnei profesor ELENA ZAVULOVICI, artist plastic, care a coordonat timp de peste două decenii cursul de inițiere în pictură în cadrul instituției, și pe care l-a denumit Cercul de Pictură „Sensibilitate și Culoare”.

Recunoștință pentru toată activitatea domniei sale! Condoleanțe familiei!

Drum lin și odihnă în lumină, iubita noastră doamnă profesoară! 》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI