4 C
Pitești
04 mart. 2024

Doamna ministru citește Argespress

Doamna ministru citește Argespress

Aflăm pe surse că doamna de la Educație citește articolele noastre, iar după apariția editorialului ,,Restul e tăcere” și-a întocmit o notă de probleme, pentru a verifica o parte din cele afirmate și prezentate de noi.

Tot din surse bine informate și verificate aflăm că aceste probleme vor fi verificate la fața locului în prezența elevilor și a personalului didactic. Astfel, marți 16.01 a.c., avem prilejul, noi și cei nemulțumiți de modul cum funcționează școala argeșeană, să interacționăm cu doamna, deși încă nu am primit invitația.

Sper ca la cele două colegii unde se va opri cu echipa sa (I.C. Brătianu și Al. Odobescu) aceasta să fie ,,primită” de elevii care nu mai beneficiază de ,,navetă gratuită”, de bursierii… fără burse, de elevii și părinții acestora care și-au dorit un transfer dar… n-au avut sprijinul directorilor și inspectorilor (nici posibilități materiale(!)), de copiii rămași cu… lingura-n mână așteptând masa caldă promisă.

Am aflat că va fi înmânată o Diplomă de merit pentru modul cum funcționează coaliția pe plan local.

De asemenea, vor fi controlate grilele de la concursul directorilor (poate au rămas, din neglijența organizatorilor, unele necompletate, nefinalizate).

Ultimele zvonuri: Doamna face o deplasare ,,politică”, tip campanie electorală, fiind invitată de colegii liberali din vârful piramidei politice argeșene care se ocupă de învățământul local și va servi cafeaua în două unități care pot asigura vesela și… ,,veselia”.

Am comandat și noi, pentru a fi în pas cu vremurile, cantitatea necesară de …

ANTIVIRUS

 

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI