22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Decizia judecătorilor în cazul primarului Mioveniului

Decizia judecătorilor în cazul primarului Mioveniului

ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Argeș cu propunerea de arestare preventivă.

El este acuzat de trafic de influență, fiind prins în flagrant, în sediul primăriei, în timp ce restituia suma de 10.000 de euro presupuși a fi fost bani primiți în urmă cu ceva timp de la denunțător, pentru a facilita angajarea fiicei acestuia în cadrul Spitalului Mioveni.

În afara flagrantului, procurorii au prezentat și înregistrări ambientale ale convorbirilor telefonice dintre cei doi, precum și alte probe cu care și-au susținut rechizitoriul.

Ion Georgescu a declarat că banii pe care i-a restituit ieri erau un împrumut de la un prieten „de încredere”, cu care se cunoștea de 30 de ani.

《 În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului G.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă prev. de art. 291 alin. 1 C.pen. rap. la art. 7 lit. a din Legea nr. 78/2000, pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 05.10.2023, mandatul de arestare fiind valabil până la data de 03.11.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 05.10.2023, ora 20.00.》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site