0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Clinica Dr.Gupta – apelați la profesioniști!

Clinica Dr.Gupta – apelați la profesioniști!

LUY ESTHETIC ART SRL și-a mutat locația într-un spațiu mai mare și atractiv. Clinica Dr Gupta este acum aproape de centrul Piteștiului, pe Bdul Republicii nr. 4 (în locația unde a funcționat ENGIE).

Absolvent al Facultății de Medicină din Timișoara, cu stagii de pregătire în Irlanda, precum și în România, Dr.Gupta este medic primar, specializat de peste 10 de ani în acest domeniu.

Vrei să îți rezolvi problemele estetice apelând la un profesionist? Nu e musai să ajungi la București. Se poate și în Pitești. La cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Chirurgie plastică și estetică, microchirurgie reconstructivă – Dr.Gupta.

Le sfătuim pe doamnele (dar și pe domnii) care decid să își facă anumite corecții estetice, să apeleze întotdeauna la profesioniști. Nu vă dați pe mâna oricui! Frumusețea dv. este neprețuită! Și de cele mai multe ori, o greșeală făcută o dată (dându-vă pe mâna nespecialiștilor) nu mai poate fi, sau cu greu poate fi, remediată.

Ce intervenții face Dr.Gupta în clinica sa?  Injectare acid hyaluronic, toxină botulinică, PRP, grăsime; hiperhidroză; blefaroplastie; bichectomie; otoplastie; labioplastie; lifting chirurgical; sindrom de canal carpian și cubital; maladia Dupuytren; excizie tumori etc
Orice problemă plastică și estetică se discută și se rezolvă în cel mai scurt timp.

Clinica Dr. Gupta oferă și servicii complete de Stomatologie și Endodonție (Dr. Luiza-Mihaela Voica-Gupta), precum și de Ortopedie și Traumatologie (Dr. Dragoș Șerb).

Nu amâna primul control al copilului tău la stomatolog! Dr. Luiza-Mihaela Voica-Gupta tratează orice problemă stomatogică atât la copii, cât și la adulți. De asemenea, estetica danturii tale nu e de neglijat. Iată cum poți avea o dantură sănătoasă, dinți albi și luminoși.

Tot aici funcționează și un laborator de recoltare analize medicale. Orice analize, la prețuri competitive!

Bonus special:
Luna aceasta (octombrie), aveți 35% reducere la analizele medicale efectuate prin Rețeaua privată de sănătate Regina Maria.

Clinica Dr.Gupta – Pitești, B-dul Republicii nr.4,  tel. 0770957355, 0348405225, www.luyestheticart.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI