33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Cum scăpați gratuit de deșeurile voluminoase!

Cum scăpați gratuit de deșeurile voluminoase

Nu aruncați la platforma de gunoi obiecte mari (mobilier, electrocasnice vechi, deșeuri reciclabile, moloz etc.)

Modalitatea prin care se efectuează debarasarea GRATUITĂ și în mod responsabil de obiectele de mobilier care nu ne mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare este următoarea:

Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor centrul de colectare, situat în Pitești, strada Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C.

Ce deșeuri pot fi aduse în centrul de colectare?
În centrul de colectare din strada Dârzu nr. 12C pot fi aduse, cu titlu GRATUIT, deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Preluarea deșeurilor, la centrul de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrul de colectare, se va face în baza cărții de identitate.​

De asemenea, deşeurile voluminoase şi DEEE pot fi depozitate şi în containerele special puse la dispoziție în cadrul campaniilor de colectare gratuită, campanii organizate trimestrial, următoarea campanie va avea loc în data de 15 decembrie.

Pentru moloz sau obiecte sanitare vechi, precum și orice deșeuri voluminoase ce nu intră în categoria celor de mai sus, se plătește o taxă.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, sunt oferite următoarele contacte: tel: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site