6.5 C
Pitești
21 feb. 2024

Bebe Cotimanis pierde concursul de manager al Teatrului Davila

Ieri a fost afișat rezultatul primei etape a concursului de proiecte de management organizat de Consiliul Județean Argeș pentru ocuparea postului de manager al Teatrului „Al. Davila” Pitești. Dintre cei 6 candidaţi care şi-au depus candidatura (Constantin Cotimanis, Silviu Deaconescu, Mihai Savu, Bogdan Cioabă, George Diaconescu, Felix Goldbach), doar 2 au reuşit să treacă la următoarea probă, aceea de interviu.  Interviul va fi organizat luni, 17 mai, la ora 11, în sala mare de ședințe de la parterul Consiliului Judeţean.

Felix Goldbach, vechi activist pentru cultură

Unul dintre candidaţi a obţinut nota 9,05, iar al doilea 7.88. Se pare că târgovişteanul Felix Goldbach, muzician de profesie şi profesor doctor la Universitatea din Târgoviște, ar fi cel care a obţinut nota cea mai mare. Nu se ştie cine este cel de-al doilea, dar în mod sigur nu este Cotimanis. Patru participanți nu au reușit să treacă pragul notei 7 și au pierdut destul de aproape (6,42; 6,83; 6,88; 6,93), şi unul dintre ei este cu siguranţă marele actor. Concursul de proiecte de management, oriunde în ţară, nu are cum să fie decât subiectiv şi poate fi oricând orientat politic. Aşa că, dacă nu eşti dorit pe un post, aici e şansa să fii picat, pentru că nu ai cum să conteşti anumite cerinţe.

Cei doi candidaţi care au rămas în cursă vor afla rezultatul interviului marţi, 18 mai, iar dacă unul dintre ei (cel picat, evident!) se consideră nedreptăţit, poate depune contestație. Rezultatul final îl vom afla cu toţii între 21-25 mai.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI