21.5 C
Pitești
24 mai 2024

GATA! JOS MASCA! (articol de opinie)

Astăzi, 14 mai 2021 România „iese din război” și încheie pace cu… COVID 19. Toate agențiile de presă, toate televiziunile prezintă din oră în oră imagini cu „transmițătorii de mesaj”, ei – salvatorii omenirii – politicienii momentului care au impresia că, văzându-i „privitorii” le vor mai acorda câteva procente la… încredere. Aiurea, la câte blesteme, înjurături și ură au creat prin intervenția brutală a organelor de represiune, prin manipulările de zi cu zi ale populației, prin contradicțiile „a la grădiniță” pe care le-am urmărit la „acești copii nevinovați ai politicii de Dâmbovița” nici un zâmbet (perfid) nu le poate spăla păcatele.

Aceste zâmbete cu incisivii și premolarii la vedere în toată splendoarea lor mă trimit la o maximă a lui Gabriel Garcia Marquez: „Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbește că s-a petrecut!” Nu-i bănuiesc de atâta cultură, cum nu-i acuz nici de bun simț! Într-o societate normală aceste „vești” ar fi fost transmise de medici, de cei care știu să analizeze și să motiveze efectele unor astfel de decizii.

Când am auzit pe cel mai mare „latifundiar” al țării (guvernul meu, parlamentul meu, poporul meu) spunând că se va renunța la mască am avut o revelație „politică” (rar mă încearcă așa ceva) – CADE GUVERNUL! A fost ruptă masca de pe fața tinerilor „frumoși și liberi” și s-a dat viață plăcutei lor lozinci – „Fără penali în funcții publice!” Am fost sigur că au renumărat voturile de la Sectorul 1, că o trimit pe franțuzoaică la plimbare pe Champs-Elysee, că Barna va trece la PSD și va juca în echipa lui Dragnea Company Mazăre!

Dar, vai ce eroare am făcut! Era vorba de masca medicală, iar în rucsacii din spatele tinerilor care căutau (noaptea ca hoții) prin sacii cu voturi erau, de fapt… măști. De la Teatrul Așchiuță, normal, închis încă din cauza Pandemiei. Și totuși, JOS MASCA! E prea mult și vine căldura! Începe să… pută!

Încă pentru dumneavoastră

Antivirus

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI