11.5 C
Pitești
20 sept. 2021
spot_img

Azi au loc alegeri la PNL Argeș

Astăzi au loc alegerile pentru președinte al Filialei PNL Argeș și pentru birourile executive, într-un cuvânt, se alege conducerea județeană a partidului, pentru o perioadă de 4 ani.

Alegerile au loc tot la Centrul Multifuncțional Pitești (clădirea Filarmonicii Pitești), la alegeri participând delegații aleși din teritoriu. Se votează prin vot secret, pe buletine de vot, prin încercuirea numelui celui ales, votul făcându-se în 4 runde: președinte, prim-vicepreședinți, vicepreședinți și membri ai biroului executiv. Sunt așteptați să sosească circa 370 de delegați, dar deși inițial ora stabilită afost 16.00, sala încă nu este plină, cum era de așteptat.

Adrian Miuțescu, actualul președinte al filialei, candidează pentru un nou mandat. La nivel național, el este susținut de Ludovic Orban. Pe plan local este susținut de o echipă puternică, avându-l alături pe președintele PNL Pitești și viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, pe senatorul Dănuț Bica, pe subprefectul Emanuel Soare etc.

Contracandidatul acestuia este avocatul Radu Perianu, consilierul prim-ministrului Florin Cîțu. El este susținut, evident, de Florin Cîțu și de Rareș Bogdan la nivel național și are mulți adepți în Argeș, printre care și primari PNL-iști, care au trecut în „tabăra Perianu” și îl susțin. Perianu vine cu o altă abordare a politicii, vrea o reformare a partidului și câștigarea demnității pierdute a partidului istoric pe care-l reprezintă.

În prezent, alegerile sunt în plină desfășurare. Vom reveni cu rezultatul votului, când acesta va fi dat publicității.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI